Karikatuur cadeau

Motivatie: Samen sterk, creatief en gemotiveerd werken!

Karikatuurcadeau.nl is een veelzijdige website op het gebied van Illustraties en schilderkunst in vele soorten en stijlen die wij met plezier in opdracht voor zowel bedrijven als particulier aanbieden. Sommige werken laten vrienden, families, collega’s, dieren of objecten zien en hierin verwerken we grappige elementen of teksten die de klant erin wilt hebben. Door de veelzijdigheid aan creatieve stijlen en liefde voor het vak geef ik de blijvende herinnering aan tevreden klanten die echt worden gewaardeerd. Leuk om iemand of gewoon voor jezelf een cadeau te geven.  

In samenwerking met jou verzorg ik een persoonlijk kunstwerk waarin jouw input aan foto’s en teksten en of verhaal wordt samengevoegd tot één compleet kunstwerk. Geprint op een persoonlijke kaart, poster, groot formaat of écht handgeschilderd op 3D canvas? Alles is mogelijk!

Ons doel: Tevreden klanten die mij motiveren en door middel van een leuke samenwerking om iets creatiefs te kunnen neerzetten. Dat maakt het werken in opdracht pas écht leuk. 

Kijk gerust in de portfolio waarin ik jou kan laten kiezen uit bijzondere leuke stijlen. En mocht je geïnteresseerd zijn in één van de stijlen, neem dan gerust contact op.

Bij een opdracht maken wij geheel vrijblijvend een schetsvoorstel die naar jouw wens wordt uitgevoerd. Hoe dat werkt, lees u hier.
Wij wensen je veel plezier op de website van karikatuurcadeau.nl

Met creatieve groet,

Sander Grimmelius

Karikatuurcadeau.nl

Populair

1 %
KOZEN VOOR:

TIJDSLIJN handgeschilderd op canvas

Familie en vrienden handgeschilderd en op canvas.